Sent!

Jag håller på att ladda upp ett inlägg nu men videofyme tycks inte vilja det så det kommer komma ut lite sent bara så ni vet :O

Dag 11 - Bästa minne

Nu kom ju denna kategorin igen ja, inte bra för sådanna som mig som inte kommer ihåg någonting. Men dom bästa minnena som jag har är med mina bästa vänner! Även om inte alla minnen är bra så är dom mina bästa minnen, för att dom har spenderats med människor som jag älskar!
 

Dag 10 - Favoritplagg.

Jag kunde inte vänta med julmusiken tills 1:a advent, så just nu lyssnar ja för fulla muggar på mariah carey. :) Julstämningen är på topp! Vill ha julafton imorn!
 
Har även haft halkan idag och det gick prima! Skönt att ha det gjort men nu vill man ha kökortet ännu mer än tidigare! :D
 
Dagens favoritplagg måste nog vara min onepiece!
 

Dag 9 - Dagens outfit och facelook


Ringar.

Hejsan hoppsan i lingonskogen! :D
Nu är det så att jag känner för att unna mig en ring eller två i julklapp, så därför tänker jag ha en liten röstning om vilken/vilka ni tycker är finast. Så rösta på nu, mina kära läsare!
Ni kan välja så många ni vill, så kan vi ha en omröstning om några dagar :D

Dag 8 - Något jag vill ha

Vad vill jag ha?
 
Jag vill ha en massa pengar, jul, en pojkvän, körkortet, fint hår, vacker hy, en snygg kropp, studenten och världs fred.
 
 
Hihi jag har äntligen lrt mig hur man gör collage i gimp wiihoo :D
 
Bilder från weheartit

Dag 7 - Glittersminkning


Dag 6 - Drömresa

Min dröm resa skulle nog vara att åka till Afrika!


Dag 5 - Favorit smink

 

Ville bara säga att det är sämst kvalité och ljus men jag gör om den imorn eller på söndag, kom på kl 22.00 att jag skulle videoblogga ooopsi (a)

 


Dag 4 - Bästa minne

Det ända som jag kommer att tänka på just nu är när jag och julia var i båstad. Det är något som jag aldrig kommer glömma! Det var så roligt, mysigt och helt fantastiskt helt enkelt! Det får vi göra om någon gång tycker jag! :D
 

Dag 3 - Mina vänner!

Mina vänner är dom bästa vännerna man kan ha! Jag tror säkerligen att alla säger så om sina vänner men i mitt fall så stämmer det verkligen! För mina vänner är dom bästa man kan tänka sig! Jag älskar er av hela mitt hjärta och jag kommer aldrig sluta älska er ni kommer finnas i mina tankar så länge jag lever! Jag har vekligen inte ord på hur mycket ni faktiskt betyder för mig! Men jag vill iaf säga tack och jag älskar er! Tack för att ni finns där och tack för att ni vill va kompis med mig och för att ni står ut med mig! <3
Jag saknar er och tänker på er hela tiden om ni nu inte visste det så vet ni det nu! Vem fan behöver pojkvän? Jag har ju er! haha ;)
 
Jag har iaf bloggat lite om detta idag men jag tänker att jag fyller nog på imorn när jag inte är så trött eller nervös så vi hörs imorn puss! <3
 

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Äntligen är internetet tillbaka!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Finns änglar ? (a)

Jag har alltid undrat över det, om änglar finns. Och nu har jag kommit överrens med mig själv om att änglar faktiskt finns. Jag vet dock inte om jag tror att änglar bara är en slags skugga eller om änglar verkligen är änglar med stora vingar och vackra kläder. Är änglar onda eller goda? Jag tror det finns både goda och onda änglar men mest goda. Jag tror att varje människa har en skyddsängel som bara är där och vakar över dig. Jag tror inte dom kan bestämma över våra val vi gör.
Finns det änglar som är som oss vanliga människor? Som kan ta in sina vingar och ta ut dom när ingen annan ser? Kanske är en ängel till och med ens mamma, syster, bror, nära vän, din granne eller ditt husdjur som finns där för att vaka där över just dig. Är det redan bestämt att vissa människor ska höra ihop? Det kanske inte är någon slump att du träffar din pojkvän/flickvän, för det kanske redan är bestämt att han eller hon, en helt främmande människa ska vaka över dig och få dig att må bra. Sen kanske det finns änglar som inte har bestämt vilken person dom ska ty sig till. Du kanske behöver bli sårad och älskad av många änglar innan för att just din rätta ängel ska hitta dig och vara just din för evigt. Jag tror att änglar bor på i en annan dimmension och att dom kommer hit för att hjälpa oss. Kanske får dom se sin människa innan dom flyger hit till jorden för att försöka hitta just dig. Men jag tror att alla änglar är vackra och perfekta varelser.
Det var lite tankar från mig till er.
 
Detta ljus är otroligt vacker, ser ut som att himlen öppnar sig. Kanske är det den gör. Det
kanske är det serut när änglarna åker ner på jorden? Ingen vet och ingen kommer någonsin
få reda på det. Det är en fråga som alltid kommer vara obesvarad.

Dag 2 - Vad vill jag jobba med när jag blir stor?

Jag har länge och väl avat fram och tillbaka om vad jag vill bli när jag blir stor. Det har alltid lutat åt det praktiska hållet men jag har varit osäker. Tankarna har surrat runt frisör, konditor, make up-artist, massör och mer där till.

 

Men nu har jag bestämt mig, jag ska bli frisör! Frisör har alltid varit ett yrke som legat mig lite extra varmt om hjärtat. Ända sedan jag var liten (typ 11) har jag velat bli frisör, så det känns faktiskt som att det är lite förbestämt hihi! Och jag är en person som behöver träffa människor. Få ta del av andra människors liv och hjälpa dom få till det dom vill ha. Om jag kan få en människa att må bra och få lite bättre självförtroende då är jag mer nöjd! Visst jag är en blyg person men när det gäller något som jag verkligen brinner för, kan ingen stoppa mig. Då visar jag mig på topp! Om jag har gett mig in på någonting som jag brinner för så ska jag ta me fan mig lyckas!

 

Och ja det är många som utbildar sig till just frisörer men frisörer har alltid jobb, det finns alltid någon som behöver klippa sig. Om jag nu inte kommer lyckas så har jag iaf försökt testa på något som faktiskt glädjer mig! Vart denna utbildning nu för mig det vet jag inte än men vägen dit kommer bli väldigt rolig och spännande! Utbildningen är dyr och det är jag väldigt medveten om men för mig skulle det är värt var enda liten ynka krona! Älskar att kunna drömma och försöka planera sin framtid på ett rimligt sätt. Det känns iaf bra att ha lite planer inför framtiden!

 

Jag har aldrig längtat så mycket efter att få plugga! Jag vill verkligen börja mitt vuxenliv just nu! Varför kan inte studenten vara imorgon?

 

Jag har ju även gjort en deal med Julia om att vi ska öppna vår egen salong, så det ser jag fram emot! Att få öppna en salong skulle vara e fantastisk uppfyllelse på en långt om länge varit en underbar dröm! Två unga tjejer med nya idéer och sprudlande personligheter tror jag faktiskt kan få en väldigt bra start! Det kan bli riktigt lyckat! Elin ska nog också vara med på ett hörn hoppas jag, kanske till och med kan klämma in vicko någonstans. Hoppas allt går som planerat! Och sist men inte minst att få visa alla som tvekat på att vi inte kommer hålla ihop efter skolan, det om något kommer bli underbart! Fuck u motherfuckers! :D

 

Veta att man har riktiga kompisar som vill göra allt för en den, känslan är obeskrivlig! Skulle såklart göra allt för dom med! Tack för att ni är mina obiologiska systrar! Ohana, Ohana means family! Family means nobody gets left behind or forgotten!<3

 

Detta blev ett långt inlägg men det var skönt att få skriva av sig lite! Hoppas ni orkade läsa det :)

 


Dag 1

 


Hjälp!

Behöver lite hjälp på vad för tips ni vill ha! Ge mig en massa grejjer som jag kan tipsa om!
Kl 20.00 så ska jag göra en video så hoppas jag har fått in massa idéer tills då! :)
Tack mina söta läsare! :D

Blogglista a la Hulken

Här kommer Claras blogglista som hon MÅSTE följa. Annars blir det 200 spänn extra i min plånka. Det hade inte suttit fel.
 
Edit: Clara din idiot... Jag publicerade det ju aldrig i skolan eftersom jag hade gjort fel -.- Därför var jag tvungen att fixa bilden och ladda upp den nya bilden för att sedan lägga upp detta inlägget. Idiuuuuut
 
 

"don't fall in love with a pretty girl, cause the pretty girls are the ones that can be so dangerous."

Hejhopp i lingonskogen!
 
Jag är ganska så sämst på att blogga men jag känner ändå att jag vill göra ett inlägg, så jag har antagligen glöden kvar för bloggandet. :)
 
Idag har har jag och elin bokat stadskörning och halkan! Så förhoppningsvis så har man körkort innan jul :)
 
Det är inte mörkt ute längre det är svart.
 
Tänkte publicerat detta vid fem men så blev det inte hehe
 
 

Måndag.

Idag är det måndag och jag är glad för att jag äntligen har fått mitt nya bankkort, nu slipper jag mitt fula äckliga böjliga kort! Lovely! :D
 
Från och med nu ska jag börja skriva ner/ rita mina tankar och bilder som jag har i mitt huvud. Så att jag får ut allt, så jag slipper tänka på så mycket onödigt hela tiden! :P 
 
Idag slog det även mig att min kropp verkligen inte passar mig, så jag måste göra något åt det! Klart man alltid vill vara smal för att vara smal men min groteska tjocka kropp passar inte mig och min personlighet. Jag har tyckt såhär innan men idag var det som att någon nitade mig med ett baseballträ rakt i huvudet!
 
Dagens frågor till mig själv, vem är jag? När kommer jag veta det? När kommer jag hitta mig själv? Var finns jag?
Så många frågetecken så lite svar. Det var den lilla filosofen inom mig som talade!
 

Fördomsfull!

Idag på jobbet så fick jag den gamla tjuriga mattanten fårn lyckeskolan som kund. Min första tanke var NEEEEEEEEEEEEEEEJ! Men shit va fel jag hade! För det visade sig att hon var världens goaste, snällaste och gulligaste lilla tant som jag haft som kund på väldigt väldigt länge! Jag blev nästan chockad över hur snäll hon var, fick nästan lite dåligt samvete hehe.

Men tänkte iaf visa något som jag tycker är väldigt vackert, det är när solen lyser in på damkorn som flyger omkring. Det ser så fridfullt och magiskt ut. Det ser ut som glitterstoft som virvlar omkring! men bilden gör det inte rättvisa men men ni förstår på ett ungifär!


Förlåt!

Förlåt än en gång för att jag är sämst på att blogga men jag har tappat mitt blogg mojo igen, jag måste hitta det för jag vill inte att min blogg ska va sämstast! :(
 
Folk som tror att det är lätt att blogga, dom har fel det är svårare än man tror! :o
 
Ni får inte någon bild heller denna gången jag har inget batteri på min kamera och jag orkar inte ladda den..
 

Tillbaka :)

Då var min onämnda bloggpause slut. Tillbaka till verkligheten!
 
Dagens vill ha: rökpatroner tänkt vilka otroliga bilder man skulle kunna ta med dom! :D
 
Bilder från weheartit.com
 
 
Tänkte även länka till en fantastisk skönhetskanal på youtube som jag har följt typ hur länge som helst, kan kolla på hennes videos i timmar! :D
http://www.youtube.com/user/itsjudytime?ob=4&feature=results_main
 
 

RSS 2.0