YEEEEEY!!! :D

Nu är det ca 2 timmar innan mina gäster kommer, det enda jag har kvar att göra är att finputsa lite och fixa maten sen är allt färdigt!
Är så jävla glad och nöjd för min nya medusa piercing tack så hemskt mycket malin!!! :D
Trodde aldrig att morsan och farsan skulle gå med på det :O

Här får ni lite bilder på mig från när jag lekte i photo booth, Visst är min nya piercing snygg?!?!?!?! :D

Glad tjej!












Hej igen!

Hej igen!
Nu är jag här som jag lovade nu har jag äntligen typ städat färdigt har bara lite grejjer som jag hinner göra imorn, men nu innan jag ska gå och lägga mig ska jag fixa mitt långa dassiga hår. Räknar med att det kommer ta typ 2 timmar..
Längtar tills imorgon kväll då jag ska ha en rock- och tacoskväll, kommer bli AWESOME!!

Men tänte iaf att ni skulle få lite före/efter bilder på mitt rum :)








Flickan och kråkan

Nu har jag precis som kommit hem från jobbet, väldigt skönt måste jag säga. Jag måste bara tacka vicko för det fina välkomnandet!
Shit det knackar på dörren undra vem det kan vara, det var ingen rolig.. det var bara en snubbe från sektor alarm :(
Har verkligen ingenting att skriva om xD
Men men nu väntar en pizzabit och ganska mycket städning -.-  men vi hörs sen puss på stjärten! ;)

Dagens Tankar: Fan vad jag har varit fumlig idag, idag har varit en sådan dag som man bara känner sig i vägen och allmänt stor/fet. Inte för att jag känner mig spec liten annars..
Fy vad jag känner mig sytliger! Skulle vilja ha någon som bara gav mig lite komplimanger just nu. Idag suger det att vara singel, FUCK! Men finns inte så mycket jag kan göra åt det problemet nu ändå så. Man skulle så gärna vilja ha någon när man känner sig nere men det är liksom inte så lätt.

Här får ni iaf några bilder från weheartit.com



En sådan här knapp skulle inte vara fel att ha! skulle vilja ha sommar nu på momangen! :D


29 Mars

Hejsan!

Denna dagen har varit så jäkla lång och tråkig, tur då att jag har människor som höjer stämningen väldigt mycket!
Detta inlägget tänkte jag inte göra så långt. Så därför får ni lite bilder på saker jag vill ha och saker jag ska köpa när jag åker och shoppar, det är lite mer saker som jag kanske lägger ut någon annan dag. :)

Kanske gör ett till inlägg innan jag går och lägger mig köss på er!







MAT!

Tjenare kungen!

Nu sitter jag här, äter kexchoklad och väntar på att mitt kära big brother ska börja.
Idag får ni tyvärr inga bilder, men hoppas ni gillar mig ändå.
Dagen har spenaderats med mina vackra och förjävla roliga flicks, vi har ätit tacos, jobbat frenetiskt med våran ekonomi och sedan har vi också skrattat som en massa gnuer! så här får ni ett klipp som gör mig skitglad även i dom lessnaste stunderna! http://www.youtube.com/watch?v=aH4VYwm5_qQ

Dagens tanke: går till mat. Mat är som en drog! så jag kan förstå folk som väger mer än 200 kilo, för mat är förjävla gott oftast om det inte är skolmat vill säga.. Detta inlägget skulle kunna bli hur långt som helst! men jag valde att göra det väldigt kort :p

Plugga -.-

Hej mina sötnosar tack så jättemycket för alla fina komentarer! :)

I dag på idrotten körde vi intervallträning väldigt kul måste jag säga men dock väldigt jobbigt. Nu sitter jag här i solen och små pluggar till mitt matteprov som jag ska ha imorgon, dun dun duun. (Har ganska mycket panik för jag kommer få IG!)
Idag har jag även bestämt att jag ska göra minst ett inlägg varje dag!

Dagens tanke: Varför tränar jag inte mer? jag tycker ju att det är roligt, och jag vill ha en tränad kropp och det kommer jag inte få om jag ligger och degar i soffan! Fu på mig!! Kom igen nu Klara! ;)

Detta va ett väldigt tråkigt inlägg så här får ni lite bilder som kanske gör det lite bättre


Förlåt!

Hej bloggen!
Vill först och främst bara be mina läsare om förlåtelse för att jag inte bloggade igår som utlovat.Hoppas ni godtar min förlåtelse<3
Men men nog om det, idag har varit en rolig dag :)
Idag har jag varit i skolan(mindre roligt!) sedan har jag varit på skrädderian med mina gosisar och efter skrädderian så stog naglarna på schemat, dom blev jättefina och sommriga!! :D bilder se nedan l
På tal om skrädderian, det var där jag fick inspiration till dagens inlägg.

Dagens tankar: När vi satt där på skrädderian och åt våra gudomliga sallader, så började mina tankar vandra i väg som vanligt, jag är lite som JD i scrubs ;P. Jag kom iaf och tänka på talet 4. Fyra det är ett väldigt bra tal, många kanske tycker att fyra är litet för att vara ett kompisgäng men nej är mitt svar då! Fyra är helt perfekt! Fyra går att dela lika, man blir aldrig ensam, fyra smakar liksom på ett konstigt vis bra i munnen.Om man tänker efter så är det väldigt mycket som är fyra tex. Fyra årstider, Fyra veckor på en månad, Fyra av varje kort i en kortlek, Fyrklöver,Fyra elementen,Fyra bokstäver i ordet fyra. Och var man än kollar så ser man alltid fyra tjejkompisar som sitter och snackar om något finurligt. Ett väldigt bra ex på fyra tjejer som äger är från min favvo serie Sex and the city. Vi är så förbaskat lika 6&the city tjejerna och vi kommer hålla ihop till döden skiljer oss åt, för det står skrivet i stjärnorna!
Jag är så glad och tacksam för att jag inte har några kompisar utan 3 unika bästa vänner.  

Bilderna gör dom inte rättvisa..





Här får ni även några bilder sen sommaren 2009







Här hittade jag även en bild från båstad, det var länge sedan..



Jävla pip bild som inte gick att vända pip också!!

Some die young

Tjenare tjenare!

Idag efter att jag slutade jobbet har det varit en lugn dag. Jag skulle ha gått ut och gått men jag fick aldrig riktigt tummen ur röven att göra det.. Ganska besviken på mig själv! Men men tänkte iaf ge er lite bilder från min dag idag.

Dagens tankar: Mina tankar idag har gått till värmare länder och skor i mängder. Tänk att få köpa skor för typ 100000 kr det skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse!



Jag läste några roliga små tidningar samtigigt som jag smuttade på en vitamen well (citrus/fläder)



Sen lekte jag lite fotograf, jag är en naturbegåvning! ;)



En liten citruuun surit!






Jen&berrys!! mumma! :D



Denna dagen avslutades med en stor tallrik glass(ben&jerrys och flädersorbet) och jordgubbar. Godnatt på er kära läsare hahah XD

Första blogginlägget..

God kväll!

Har som vanligt inget att göra så därför fick jag en sådan snilleblixt kl 23.30 om att jag skulle göra en blogg. Kanske inte var min bästa snilleblixt men nu ska jag allt visa mina kära kompadres att det inte är så svårt att uppdatera sin blogg. Men nu ska jag iaf sova för jag ska ju upp och jobba imorgon.. vi höres imorn med ett smarrigt inlägg godnatt på er!

RSS 2.0